Advertisement

Belçika Mavisi Buzağı / 1 Adet Belçika Mavisi 4 Aylık Damızlik Düve, Afyonkarahisar - Her çeşit buzağı litvanya , belçika , romanya, polonya v.b.

Belçika Mavisi Buzağı / 1 Adet Belçika Mavisi 4 Aylık Damızlik Düve, Afyonkarahisar - Her çeşit buzağı litvanya , belçika , romanya, polonya v.b.. Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik. Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Belçika mavisi gebe ve boş damızlık düve bunların en popüler olanlarından biridir. Belçika mavisi inek,dana belgian blue sığırı çabuk gelişen et sığırlarıdır.belçika mavisi boğa sperması seçiminde doğum.

Belçika mavi ineklerin sağım eşiğine sahiptir.süt hayvanlarından daha düşük sipariş. Ardahanlı besici belçika mavisi irkı buzağı yetiştirdi. Bugün doğumu gerçekleşen belçika mavisi bir buzağım gayet sağlıklı doğdu. Belçika mavisi inek,dana belgian blue sığırı çabuk gelişen et sığırlarıdır.belçika mavisi boğa sperması seçiminde doğum. Belçika mavisi, belçika orijinli bir tür olmakla beraber heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsünden ötürü 'çift kaslı' olarak da biliniyor.

Aday Grup | A.C.C INTERNATIONAL TRADING GROUP FARM | Canlı ...
Aday Grup | A.C.C INTERNATIONAL TRADING GROUP FARM | Canlı ... from www.adaygroup.net
Belçika mavisi yuvarlak hatlı ve belirgin kaslı büyük boyutlu bir hayvandır. Çünkü belçika mavisi ırkın diğer ırkların hepsinden daha verimli olduğunu gördüm. Belçika mavisi çift kaslı doğal gen yapısına sahip bir etçil sığır türüdür. Ülkemize dışarıdan besilik belçika mavisi dana. Belçika mavisi sığır ırkı, anavatanı belçika olan, son derece yoğun kas yapısına sahip, dünyanın en iyi etçi sığır ırklarından birisidir. Her çeşit buzağı litvanya , belçika , romanya, polonya v.b. Omuz, sırt, bel ve sağrısı çok kaslıdır. Çi̇ftçi̇den haber türkiye'den son dakika haberler, köşe yazıları bütün konuların tek adresi www.ciftcidenhaber.com.

Ardahanlı besici belçika mavisi irkı buzağı yetiştirdi.

Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik. Veteriner hekim ahmet mert belçika mavisi melezi i̇neğin 3 farklı melez yavruları oldu. Bu da bu ırkın özelliklerinden birisidir. diye konuştu. Bu da bu ırkın özelliklerinden birisidir. diye konuştu. Kırşehir ve avrupadaki firmamız tarafından şarole limusin belçika mavisi simental angus 250 kg 300 kg ve 350 kg canlı kg da tır. Çünkü belçika mavisi ırkın diğer ırkların hepsinden daha verimli olduğunu gördüm. Belçika mavi ineklerin sağım eşiğine sahiptir.süt hayvanlarından daha düşük sipariş. Bugün doğumu gerçekleşen belçika mavisi bir buzağım gayet sağlıklı doğdu. Belçika mavisi çift kaslı doğal gen yapısına sahip bir etçil sığır türüdür. Ülkemize dışarıdan besilik belçika mavisi dana. Belçika mavisi sığır melezleme çalışması adındanda anlaşılacağı gibi belçika'da yapılmıştır. Belçika msvisi sığırı hakkında kısa bilgiler. Ayrıca yoğun kaslı bir şekli vardır ve çift kaslı olarak da bilinir.

Veteriner hekim ahmet mert belçika mavisi melezi i̇neğin 3 farklı melez yavruları oldu. Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Belçika mavisi gebe ve boş damızlık düve bunların en popüler olanlarından biridir. Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Bugün doğumu gerçekleşen belçika mavisi bir buzağım gayet sağlıklı doğdu.

Buzağı Fiyatları - Erkek Buzağı Satışı
Buzağı Fiyatları - Erkek Buzağı Satışı from www.hayvanbilgisi.com
Ardahanlı besici belçika mavisi irkı buzağı yetiştirdi. Doğum sonrası her buzağı bir gen alır,hızlanan büyümeden sorumludur. Bu da bu ırkın özelliklerinden birisidir. diye konuştu. Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile melezleştirilmiştir. Yy ın başında belçika mavisi adını almıştır. Kas hücrelerinin hacminin artışı yerine. Ayrıca yoğun kaslı bir şekli vardır ve çift kaslı olarak da bilinir. Belçika mavisi son yıllarda adından çok söz ettirmektedir.

Ayrıca yoğun kaslı bir şekli vardır ve çift kaslı olarak da bilinir.

Belgium blue (belçika mavisi i̇neği). Belçika mavisi inek,dana belgian blue sığırı çabuk gelişen et sığırlarıdır.belçika mavisi boğa sperması seçiminde doğum. Belçika mavisi gebe ve boş damızlık düve bunların en popüler olanlarından biridir. Ardahanlı besici belçika mavisi irkı buzağı yetiştirdi. Belçi̇ka mavi̇si̇ , şarole buzağilar #hayvancılık #buzağı #şaroledana #belçikamavisi. Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Belçika mavisi sığırı, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. Ardahanlı besici belçika mavisi irkı buzağı yetiştirdi. Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Belçika mavisi sığır melezleme çalışması adındanda anlaşılacağı gibi belçika'da yapılmıştır. Satılık belçika mavisi buzağı fiyatları 1800 tl'den başlamaktadır. Belçika mavisi diye de bilinen inekleri görüntüledik. Bu çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durum.

Bu da bu ırkın özelliklerinden birisidir. diye konuştu. Kırşehir ve avrupadaki firmamız tarafından şarole limusin belçika mavisi simental angus 250 kg 300 kg ve 350 kg canlı kg da tır. Yy ın başında belçika mavisi adını almıştır. Her çeşit buzağı litvanya , belçika , romanya, polonya v.b. Çünkü belçika mavisi ırkın diğer ırkların hepsinden daha verimli olduğunu gördüm.

Aday Grup | A.C.C INTERNATIONAL TRADING GROUP FARM | Canlı ...
Aday Grup | A.C.C INTERNATIONAL TRADING GROUP FARM | Canlı ... from www.adaygroup.net
Çünkü belçika mavisi ırkın diğer ırkların hepsinden daha verimli olduğunu gördüm. Çi̇ftçi̇den haber türkiye'den son dakika haberler, köşe yazıları bütün konuların tek adresi www.ciftcidenhaber.com. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Belçika mavisi diye de bilinen inekleri görüntüledik. Belçika mavisi, belçika orijinli bir tür olmakla beraber heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsünden ötürü 'çift kaslı' olarak da biliniyor. Belçika mavisi sığır irkı verim özellikleri. Belçi̇ka mavi̇si̇ , şarole buzağilar #hayvancılık #buzağı #şaroledana #belçikamavisi. Belçika mavisi diye de bilinen inekleri görüntüledik.

Ardahanlı besici belçika mavisi irkı buzağı yetiştirdi.

Belçika mavisi diye de bilinen inekleri görüntüledik. Belçika mavisi, belçika orijinli bir tür olmakla beraber heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsünden ötürü 'çift kaslı' olarak da biliniyor. Belçika mavisi sığır ırkı, anavatanı belçika olan, son derece yoğun kas yapısına sahip, dünyanın en iyi etçi sığır ırklarından birisidir. Kas hücrelerinin hacminin artışı yerine. Belçika mavisi sığırı, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. Belçika mavi ineklerin sağım eşiğine sahiptir.süt hayvanlarından daha düşük sipariş. Veteriner hekim ahmet mert belçika mavisi melezi i̇neğin 3 farklı melez yavruları oldu. Bu çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durum. Bu da bu ırkın özelliklerinden birisidir. diye konuştu. Yirminci yüzyılın başlarında belçika mavisi. Yy ın başında belçika mavisi adını almıştır. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Ardahanlı besici belçika mavisi irkı buzağı yetiştirdi.

Bugün doğumu gerçekleşen belçika mavisi bir buzağım gayet sağlıklı doğdu belçika. Belçika mavisi sığır irkı verim özellikleri.

Posting Komentar

0 Komentar