Advertisement

Хорватія Іспанія : Хорватія - Іспанія: огляд та рахунок матчу 15 листопада ... / Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com.

Хорватія Іспанія : Хорватія - Іспанія: огляд та рахунок матчу 15 листопада ... / Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com.. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Не проходила так далеко на. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча.

Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Це був найкращий матч євро! Не проходила так далеко на.

Плітвіцькі озера, Хорватія - HitTravel
Плітвіцькі озера, Хорватія - HitTravel from hittravel.com.ua
«фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч.

Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія.

На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Не проходила так далеко на. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії.

Де хеа, карвахаль (аспілікуета, 75), начо, рамос, гайя, сауль (тіаго. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії.

Хорватія - Іспанія: прогноз і ставка В'ячеслава Заховайла ...
Хорватія - Іспанія: прогноз і ставка В'ячеслава Заховайла ... from i1.wp.com
Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Це був найкращий матч євро! Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua.

Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com.

Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Це був найкращий матч євро! Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів.

Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Не проходила так далеко на. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру:

Хорватія - Іспанія: Прогноз і анонс матчу ⋉ 28.06.2021 ⋊ ...
Хорватія - Іспанія: Прогноз і анонс матчу ⋉ 28.06.2021 ⋊ ... from static.ua-football.com
Калініч, 35 (у свої ворота), родріго, 49, рамос, 57, іско, 70 іспанія: Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії.

Іспанці пройшли далі по турнірній сітці.

Сауль, 24, асенсіо, 33, л. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Не проходила так далеко на. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57.

Posting Komentar

0 Komentar